Werkwijze

Wilt u een offerte door ons laten maken? Dan kunt u ons bellen of gebruik maken van het contactformulier op deze website. Vervolgens zullen wij een afspraak met u maken om het werk met u te bekijken en op te meten.

Wij zullen u voorzien van advies met betrekking tot eventuele probleemsituaties, materiaalkeuze en afwerkingsmogelijkheden. Na deze afspraak zulllen wij binnen 1 week een vrijblijvende offerte voor u opstellen / de prijs telefonisch aan u doorgeven.

De prijsopgave blijft 3 maanden geldig. Als u  akkoord gaat met onze offerte/orderbevestiging, stuurt u 1 exemplaar getekend aan ons retour waarmee u dan de opdracht heeft bevestigd. De werkzaamheden worden volgens conform de offerte/orderbevestiging uitgevoerd, maar het is altijd mogelijk om in overleg de planning aan te passen en eventueel meerwerk uit te voeren.

Meerwerk leggen wij bij voorkeur schriftelijk vast om misverstanden te voorkomen. Mits anders met u is overeengekomen vindt facturering plaats conform de offerte/orderbestiging, eventueel vermeerderd met de kosten van het meerwerk.

Wij werken gedegen en we zorgen dat alles netjes afgedekt en afgeplakt is. Wij stemmen ons werk nauwkeurig af op uw wensen en behoeften.

Klaar is voor ons nog niet klaar. Wij vinden nazorg erg belangrijk en zullen altijd bereikbaar zijn voor eventuele vragen en/of opmerkingen.

Kenmerkend voor ons bedrijf is de persoonlijke benadering, maar ook resultaatgericht als het de kwaliteit van ons werk betreft, zodat u weet waar u aan toe bent, van oriĆ«nterend gesprek tot oplevering en nazorg!